За Твореца

Nightchill photography е идея, която с убеденост мога да заявя, че се е зараждала в продължение на години. Години на градация, мислене и съзидаване. И все пак – кой стои зад това понятие?

Драгомир Драганов е моето име и ми е приятно да Ви въведа в едно диференциращо се илюстративно и не само мислено битие. Завършил с гордост Английската езикова гимназия в Пловдив, а впоследствие с мислене, и добил званието Философ в Пловдивски университет Паисий Хилендарски.

Концептът Nightchill photography. Един философ е казал, че Истинското познание започва с Учудването, Удивлението; Друг добавя, че истинската фотография започва с Тръпката, Вълнението, ала никога не свършва само с нея!

Това е и сякаш движещата сила в тази идея. Нежното нощно потреперване, което сякаш пробужда сетивата, отваря неоткритите врати, разтваря дебрите на мисълта. Всяка една снимка трябва да носи този трепет, това вълнение и тази почуда. Картината трябва да предизвика емоция, а после – разсъждение и.. истинска наслада!

Бърз гид за клиенти – моля, посетете секция Портфолио за зрителна представа върху различни рекламни и не само проекти. При въпроси, коментари и други, моля, потърсете ме посредством формата по-долу или на имейл draganovphd@gmail.com

Бърз гид за наслада – разгледайте секция Галерия с много и различни вълнуващи фотографии от планински, морски и градски пейзажи до макро фотография и вкусни ястия. Всички фотографии от секцията са селектирани за Fine art фотография!
Ако имате някакви запитвания и други, моля, пишете ми, за мен ще е удоволствие!

Присъединете се и към Nightchill photography във Facebook. Ще можете всеки ден да получавате по някоя друга трепетна наслада… https://www.facebook.com/dragomir.draganov.photo

seascape-morska-fotografia

С уважение,
Драгомир Станиславов Драганов-Nightchill

 

[contact-form to=’dancing.chill@gmail.com’ subject=’Съждение в NPh’][contact-field label=’Име/Фирма’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Телефон’ type=’text’/][contact-field label=’Текст’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]