fbpx

Сватбен Фотограф Пловдив Цени

сватбен фотограф пловдив

Сватбен фотограф Пловдив

За артистичността в сватбената фотография..

Казвам се Драгомир Драганов, роден съм в прекрасния Пловдив и се занимавам с фотография професионално от почти 10 години.
Обожавам художествената фотография и по-артистичното репрезентиране, но заедно с това считам за изключително важна, интересна и автентично разкриваща репортажната част. Затова и в нашия екип съчетаваме тези две фотографии в един перфектен бленд от реализъм и феерия.

Вярвам в три основни думи, които сякаш напълно изразяват нашето мислене – Качество, Отдаденост, Професионализъм.

Ще се радвам и да прочетете статията ми Защо снимам сватби, където ще откриете повече информация за вътрешната ми мотивация да бъда сватбен фотограф.


План Фотография

1. Сватбена фотосесия в деня на събитието, както и заснемане на всеки един ритуал по желание
2. Брой фотографии – Няма лимит
3. Цена – 140лв/час
4. При записване до Март 2021 – 100лв/час
5. Запитване за свободна дата – потърсете ме по телефон 0885 60 25 12

План Видеография

1. Сватбен трейлър, както и заснемане на всеки един ритуал по желание
2. Клип с backstage и забавни моменти от сватбата
3. Цена – 140лв/час
4. При записване до Март 2021 – 100лв/час
5. При наемане на фото и видео, получавате 5% отстъпка в цената.
6. Запитване за свободна дата – потърсете ме по телефон 0885 60 25 12

 —–

Допълнителни услуги:
1. Фотокнига 20×20см 30 страници – 200лв или друг размер по желание
2. Следсватбена магична фотосесия – 350лв
3. Втори фотограф – 500лв

Основно място за фотографиране е град Пловдив и София, но е възможно из цялата страна.
Транспортните разходи за други градове се свеждат до абсолютен минимум, за да може да инвестирате най-вече в прекрасни фотографии, а не в гориво!
* Фотографиите се изпращат дигитално в техния пълен размер готови за печат до 3 седмици!!
За цени, други въпроси и други услуги, свържете се с нас на телефон 0885 60 25 12 или по имейл: draganovphd@gmail.com или photo@dragomirdraganov.com

Инспирирай се от снимките по-долу! А също може да видите и някои заснети цели сватби, за да видите микса между артистична сватбена фотография и репортажната фотография!

Част от статията ми защо обичам да снимам сватби:

Никога преди тази сватба нямаше да повярвам, че мога да се насълзя 10 пъти (козирог съм..); да се засмея 100 пъти; да ми се прииска аз да се разтанцувам и да запея (пак ще повторя с добавка обаче – козирог с асцендент телец). Позитивните емоции, които успях да изпитам бяха прекрасни и толкова силни. Въпреки страхотното ми притеснение дали ще се справя на нужното ниво за тези двама влюбени, не преставах да мисля колко позитивизъм, приказност, свръхилюстративна радост блика от тях, от техните приятели и въобще позитивният вайб (трябваше да пусна в употреба поне една чуждица в името на младото поколение), който се ветролееше в пространството.

Зимата е време за доста работа по обработка и немалко размисли върху фотографията. От доста време имах в главата си идеята да напиша една статия, която да поглежда сватбения ден през погледа на фотографа или видеографа. Затова и написах тази статия: Какво да търсим в сватбения фотограф или видеограф?
Надявам се, че ще намерите много полезна информация, която ще ви бъде в полза в бъдещата комуникация с вашия фотограф. Не забравяйте – екипът по заснемането ще е в основата на едни от най-изключителните ви сватбени, пък и като цяло, спомени във вашия живот!

Ето малка част от статията:

Къде да търсите фотограф

Дето се казва, да започнем от азбуката. Имате 3 варианта – вашата приятелка Гинка се е оженила преди 260 дни и си спомняте, че снимките са били хубави, когато ги е получила 6 месеца по-късно; фейса, където сте видяли около двеста дузини реклами на фотографи досега; или google, където сте прелистили 3 страници, отворили сте 33 прозореца и сте пред нервен колапс.Моят принципен съвет е следният: ако сте били на сватба досега и ви е харесало поведението на екипа, който е бил отговорен за снимките и видеото, а впоследствие и самият материал, то погледнете първо натам. Разпитайте за цените, разгледайте още фотографии, попитайте дали всичко е минало по план.Дори всичко да е окей, помислете върху това – Е ли е наистина стилът на фотографа реално репрезентиращ това, което аз бих искал/а да видя в моята сватба. Ако да, то супер! Само че има много сватбени фотографи и всички те се различават малко или много.

tothetop