Сватбен Фотограф Пловдив Цени

Сватбен фотограф Пловдив

Вече 10 години опит в сватбената фотография.

За артистичността в сватбената фотография..

Казвам се Драгомир Драганов, роден съм в прекрасния Пловдив и се занимавам с фотография професионално от 10 години.

Да бъда сватбен фотограф е изключително удоволствие и чест за мен! Удоволствие, защото имаш възможността да работиш и същевременно да си заобиколен постоянно от щастливи и весели хора. Това е уникално и бих го пожелал на всеки един човек..

В галерията горе с фотографии са едни от любимите ми близки моменти, които успях да заснема през изминалата година на различни сватби. Това са толкова “обикновени” моменти на пръв поглед, но всъщност са много красиви – прегръдка, хващане за ръце, слагането на пръстените.
След цените, които ще откриете по-долу, следват още галерии с любими мои сватбени фотографии основно от последната изминала година.

Това са цените ни за сватбена фотография за тази година. Отзоваваме се на сватби за цялата страна, а не само за най-големите градове като Пловдив, София, Варна и Бургас.

Ще се радвам и да прочетете статията ми Защо снимам сватби, където ще откриете повече информация за вътрешната ми мотивация да бъда сватбен фотограф.

Цена Сватбена Фотография

1. Сватбена фотосесия в деня на събитието, както и заснемане на всеки един ритуал по желание
2. Брой фотографии – Няма лимит
3. Включва флаш-драйв с всички фотографии при сватби над 4 часа
4. Цена – 1500лв/8 часа
5. Цена за сватби 2024 – 1350лв/8 часа
6. Овъртайм – 100лв/час
7. Запитване за свободна дата – потърсете ме по телефон 0885 60 25 12

Цена Сватбена Видеография

1. Арт-тийзър ок. 2мин. + Цялостен запис/филм на моменти до 3 часа
2. Цена – 1500лв/8 часа
3. Цена за сватби 2024 – 1350лв/8 часа
4. Попитайте за отстъпка в цената при наемане на фото и видео.
5. Запитване за свободна дата – потърсете ме по телефон 0885 60 25 12

—–

Допълнителни услуги:
1. Втори фотограф или видеограф – 90лв/час
2. Следсватбена магична фотосесия – 350лв
3. Кожена Фотокнига 30×20см 40 страници – 300лв

Основно място за фотографиране е град Пловдив и София, но е възможно из цялата страна.
Транспортните разходи за други градове се свеждат до абсолютен минимум, за да може да инвестирате най-вече в прекрасни фотографии, а не в гориво!
* Фотографиите се изпращат дигитално в техния пълен размер готови за печат до 5 седмици!!
За цени, други въпроси и други услуги, свържете се с нас на телефон 0885 60 25 12 или по имейл: draganovphd@gmail.com.


Това е от последните сватби за сезон 2022. Беше страхотно удоволствие да бъда сватбеният фотограф на тези супер свежи млади хора. Успяхме да направим фотографии както в самия сватбен дом в Пловдив, така и в близката Дондукова градина. Разгледайте фотографиите за вдъхновение!
Една от най-страхотните сватби тази година ни беше тази с Люси и Ники в Стара Загора. За пръв път ни се случи да снимаме сватба, в която почти всички са облечени в народни носии! От булката и младоженеца, родителите, та чак до много от познатите. Почувствахме все едно се връщаме години назад с толкова много хора и толкова много автентичен дух. Наистина голямо удовлетворение да си фотограф и видеограф на такава сватба! Вижте малко от фотографиите по-горе.


В долната галерия от сватбени фотографии ще видите някои от последните ни заснети сватби из цяла България и Сърбия. А също може да видите и някои заснети цели сватби, за да видите микса между артистична сватбена фотография и репортажната фотография!

Част от статията ми защо обичам да снимам сватби:

Никога преди тази сватба нямаше да повярвам, че мога да се насълзя 10 пъти (козирог съм..); да се засмея 100 пъти; да ми се прииска аз да се разтанцувам и да запея (пак ще повторя с добавка обаче – козирог с асцендент телец). Позитивните емоции, които успях да изпитам бяха прекрасни и толкова силни. Въпреки страхотното ми притеснение дали ще се справя на нужното ниво за тези двама влюбени, не преставах да мисля колко позитивизъм, приказност, свръхилюстративна радост блика от тях, от техните приятели и въобще позитивният вайб (трябваше да пусна в употреба поне една чуждица в името на младото поколение), който се ветролееше в пространството.


Обожавам първия танц в сватбата, а също и танците на родителите и най-близките приятели. Невероятна емоция е да се заснема! В долния слайдшоу съм приготвил някои от любимите ми сватбени фотографии с тези моменти.


Сватбена торта фотография

Надявам се, че ще намерите много полезна информация, която ще ви бъде в полза в бъдещата комуникация с вашия фотограф. Не забравяйте – екипът по заснемането ще е в основата на едни от най-изключителните ви сватбени, пък и като цяло, спомени във вашия живот!
Зимата е време за доста работа по обработка и немалко размисли върху фотографията. От доста време имах в главата си идеята да напиша една статия, която да поглежда сватбения ден през погледа на фотографа или видеографа.

Затова и написах тази статия: Какво да търсим в сватбения фотограф или видеограф?
Ето малка част от статията (може да прочетете цялата в линка горе):

Къде да търсим сватбен фотограф?

Дето се казва, да започнем от азбуката. Имате 3 варианта – вашата приятелка Гинка се е оженила преди 260 дни и си спомняте, че снимките са били хубави, когато ги е получила 6 месеца по-късно; фейса, където сте видяли около двеста дузини реклами на фотографи досега; или google, където сте прелистили 3 страници, отворили сте 33 прозореца и сте пред нервен колапс.
Моят принципен съвет е следният: ако сте били на сватба досега и ви е харесало поведението на екипа, който е бил отговорен за снимките и видеото, а впоследствие и самият материал, то погледнете първо натам. Разпитайте за цените, разгледайте още фотографии, попитайте дали всичко е минало по план.Дори всичко да е окей, помислете върху това – Е ли е наистина стилът на фотографа реално репрезентиращ това, което аз бих искал/а да видя в моята сватба. Ако да, то супер! Само че има много сватбени фотографи и всички те се различават малко или много.сватбен фотограф пловдив

Тагове:
Сватбен фотограф, Сватбен фотограф Пловдив, Сватбена фотография цени, сватбен фотограф пловдив цени, сватбени фотографии, сватбено фото и видео заснемане