Спортна фотография

Спортен фотограф

Вижте спортни фотографии от много олимпийски и не само спортове!

За Спортната Фотография

Като все още действащ спортист няма как и любовта към фотографията да не се прехвърли и към спорта. Вече от почти 10 години снимам спортни фотосесии и събития в рамките на България.

Леко се отдалечавам от традиционната репортажна спортна фотография. Бидейки повече на креативната страна на нещата, съответно и фотографиите са по-художествени като усещане.

Разбира се освен по-концептуалните спортни фотографии, за мен е винаги страхотно удоволствие бъда фотограф на спортни събития от всякакво естество. Било маратон, триатлон, лека атлетика, футбол, кросфит, че дори и шах, всеки един спорт крие своят уникален адреналин.

Аз лично последните години се занимавам едновременно с плажен волейбол, бягане, плуване, колоездене и фитнес. А едно от по-необичайните ми спортни хобита е дартсът, който все още в България е доста непопулярен спорт.

Разгледайте по-долу доста голямата галерия от фотографии. Ако организирате спортно събитие, или спортна фотосесия за списание, блог или нещо друго, за мен ще е удоволствие да чуя повече за вашия проект.

Свържете се с мен на телефон: 0885 60 25 12 или имейл draganovphd@gmail.com

Също може да разгледате и портфолиото ми с модна фотография.