fbpx

Спа хотел Маркита Велинград Кулинарна Фотография

0
кулинарна фотография - напитки

Едно от най-приятните неща в досегашните ми фотографски приключения е това да снимам вкусни, уникално приготвени храни и напитки..

Това беше и случаят с чудесния хотел във Велинград “Маркита”. Хотелът разполага с чудесни ресторант, градина и бар, които както могат да приемат гости от хотела, така и посетители от Велинград. Както подобава – на хубавия хотел, и хубава кухня!

Фотографирането на храните и някои напитки продължи цял ден като целта беше само една – максимално добре презентирано качество на кулинарните изкушения. И тъй като всички ястия вече изглеждаха изключително добре благодарение на кухнята на хотела, то за мен остана сравнително леката задача да се наслаждам и да снимам.

Разбира се не е чак толкова лесно, колкото звучи особено когато боравиш с няколко светкавици, рефлектори. Обикаляш около кулинарните вкусотии, търсейки перфектния ъгъл или най-добрия близък, по-артистичен кадър. В крайна сметка си заслужаваше трудът на целия колектив – от управители, готвачи, сервитьори и фотографи.

Разгледайте по-долу само една миниатюрна част от превъзходните фотографии, които успяхме да сътворим на чудесната кухня на спа хотел “Маркита” Велинград.

 

* За още професионални кулинарни фотографии може да разгледате тази страница.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/n681/addon_domains/nightchillphotography.com/www/root/cnk-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

Comments are closed.

tothetop