Рекламна фотография

Рекламна фотография

Фотографията трябва да носи емоция!

Рекламното заснемане е от изключителна важност за всеки един стартиращ или вече установен бизнес. И в двата случая рекламната фотография играе ключова роля, както за увеличаване на продажбите, така и за принципен brand awareness.

Продуктите, които могат да се заснемат са изключително много и всеки един е специфичен по своите нужди за осветление и концептуализиране.

Вече от години работим както в България, така и за чужбина като продуктите включват: от модната индустрия – обувки, чанти, тениски, дрехи като цяло, бижута, козметика ; от хранителната индустрия – майонеза, масло, лютеница, зърнени и сладкарски изделия ; алкохоли – вина, ликьори, водки, ракия, сокове и други ; също коли и мотори ; така и интериорни, екстериорни продукти и още много други продукти.

Професионалната фотография на вкусни ястия и напитки най-често среща приложение в модерните менюта на ресторанти, барове, кафенета и други.

Освен там особено ефективно се ползват при най-различни по големина банерни реклами. А също и при самите опаковки на продукти за по-големи видимост и желание за покупка.

Не на последно място все повече и повече брандове за храни и напитки осъзнават важността на онлайн присъствието, съответно от нуждата на висококачествени като композиция и приготовление снимки.

Ако сте притежател на ресторант, кафене, бар или имате собствен бранд за храни или напитки, тук Ви представям само малка част от визуалните възможности в кулинарната фотография. А заедно с фотографиите, ще срещнете от моя страна професионализъм и разбиране на Вашите персонални потребности в областта Ви.

Това не са просто снимки.. това са портрети!

Преди и след обработка на фотографията

Обработката е изключително важен процес при осъществяването на качествена продуктова фотография. По-долу съм прикачил няколко “преди и след” фотографии, за да илюстрирам колко различно и много полирано може да изглежда едно изображение след качествена обработка.