0
[rl_gallery id=”6140″]
[rl_gallery id=”6143″]

 

Голямата част от архитектурната насоченост в Nightchill Photography е към интериорната фотография на хотели. Със сигурност едно от най-интересните фотографски задължения, за които може да си мечтае един интериорен фотограф. Всяка една хотелска стая носи своя дух посредством идейната визия на собственика. Всяка една мебел е винаги на различно място с различен цветови привкус; всяко едно огледало отразява под различен ъгъл спалнята и нейните особености; и, разбира се, всяко едно легло носи със себе си различно ниво на комфорт.

Освен фотографията на хотели, ресторантите са следващата категория, която е от изключителна важност. Ресторантът не може да е случаен, както не може интериорът му да е такъв. Същото важи и за фотографията. Снимките трябва да отразяват максимално атмосферата на заведението, най-силните и изпъкващи страни на ресторанта или коктейл-бара. Луксът в заведението трябва да бъде репрезентиран максимално качествено и в неговата фотография. Тя от своя страна трябва да презентира максимално ясно перфектните интериорни и екстериорни решения, както и цялостното отношение към клиента.

Разбира се възможностите пред професионалната архитектурната фотография не спират дотук. Може да бъде в категорична полза при снимане на екстериор на най-различни други сгради – кафенета, клубове, офис-сгради, кооперации, блокове, апартаменти, сгради с особено историческо значение като музеи, къщи и много други. За една по-обширна зрителна представа може да разгледате портфолиото с градска фотография на Пловдив.

Разгледайте и блога за архитектурна фотография, за да видите част от луксозните интериорни фотографии за клиенти на Nightchill Photography. Основната дейност по фотографиране може да бъде както за всички големи градове Пловдив, София, Варна, Бургас, така и за по-малки населени места и комплекси.

За повече информация и контакт – 0885 60 25 12

tothetop