Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Интериорна Фотография

Интериорна фотография

Архитектурната фотография е едно от най-интересните направления във фотографията. Но заедно с това да бъде “интересна” и много приятна за работа, тя може да бъде и комплицирана по рода си. Освен мисловното изработване на чисто композиционните елементи, фотографът трябва да разсъжда коректно за потенциалните проблеми на дислокацията на предметните линии, цветовите дисбаланси в картината и други.

Ако искате да научите повече на тази тема, прочетете моята кратка статия Съвети в архитектурната фотография.

Разгледайте портфолиото по-долу за една много малка част от възможностите и идейностите в архитектурната и интериорна фотография!

В отделния ни сайт за Дрон фотография и Видео може да видите вече реализирани видео и фото проекти за клиенти от цялата страна.

За актуални цени може да се свържете по телефон (0885 60 25 12) или също така по имейл. Спрямо Вашите изрични виждания за снимките, ще изготвим максимално добра цена за изпълнението.

За кои бизнеси архитектурната фотография дава най-висока възвръщаемост?

1. Хотели – Интериорни и екстериорни фотографии, 360-градусово заснемане
2. Ресторанти – актуално илюстриране на пространството
3. Апартаменти за отдаване под наем месечно или за airbnb
4. Строителни обекти – обхващане на процеса от издигането на сградата до нейното финализиране
5. Продукти за интериора и екстериора – мебели, врати, лампи и друго обзавеждане

  • Интериорни и екстериорни фотографски решения за вашия хотел, къща или апартамент. Всеки един кадър преминава през професионална обработка, за да придобие максимално впечатляващ вид. Могат да се получат удивителни фотографии на вашия хотел при снимане сутрин при изгрев и вечер при залез.

  • Освен хотелите и апартаментите, интериорната фотография би била в огромна полза в правилното маркетиране на вашия ресторант. Заедно с кулинарните фотографии на храни и напитки, архитектурните снимки могат да се съчетаят добре за една пълно предаване на атмосферата на заведението ви. А това е от изключителна важност за модерния клиент, който търси качествена храна и приятна обстановка.

  • Екстериорните снимки дават външния завършек на един хотел, заведение или бизнес сграда. Като тук съм включил и интериорни фотографии на бизнес сгради.
    Снимането в подходящия момент от деня е ключов при външната фотография. Изключително интересен ефект и динамика могат да предадат облаците, а залезните и изгревните часове са класика за една изключителна екстериорна фотография!
    Също дрон фотографията може да обхване сградата от много по-нестандартен ъгъл, а видеото да състави друг вид рекламна визия.

  • Интериорната фотография също може да бъде различна! Поднесени по този начин, фотографиите експлицират далеч повече настроение, креативност и ангажираност на съзнанието. Особено когато се погледне през черно-бялата фотография, сякаш интериорът и архитектурата като цяло, придобиват друг оттенък.

Интериорна Фотография
4.2 (84.44%) 18 votes
tothetop